Over ROBÉ BV

ROBÉ BV is een gecertificeerd aannemingsbedrijf uit Rhenen. We hebben jarenlange ervaring in het slopen van panden en het verrichten van diverse infrastructurele werkzaamheden. Dat doen we op de meest uiteenlopende projecten door heel Nederland, zowel voor particulieren als zakelijke opdrachtgevers.

Goede communicatie, zorgvuldigheid, duidelijkheid en vernieuwing vinden we belangrijk.

  • Goede communicatie: Altijd één vast aanspreekpunt tijdens onze werkzaamheden.
  • Zorgvuldigheid: We hanteren een nette en efficiënte werkwijze, zowel bij onze bouw- als sloopwerkzaamheden. Dat doen we met aandacht voor mens en milieu.
  • Duidelijkheid: Geen kleine lettertjes. U weet vooraf en tijdens onze samenwerking precies waar u aan toe bent en wat u van ons mag verwachten.
  • Vernieuwing: We zijn continu bezig met de toekomst. We investeren in de nieuwste machines, duurzaamheid en opleiding van onze medewerkers.

We beschikken over een VCA certificaat, wat betekent dat wij één van de 15.000 bedrijven in Nederland zijn die zich een veilige, gezonde en duurzame aannemer mogen noemen. We leggen hiermee de basis om elke dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan om de mooiste projecten te realiseren voor onze opdrachtgevers.

Wilt u meer weten over ons en onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Neem contact opVoor vragen en offertes

Nude 1
3911 VK Rhenen
Nederland
T +31 - 317 612 423
E info@robebv.nl