Sloopwerk

Op zoek naar een professioneel en deskundig sloopbedrijf? Of u nu uw woning wilt laten slopen of de renovatiesloop van een bedrijfspand wilt uitbesteden; wij helpen u graag. We zijn gevestigd in Rhenen, maar werken op dagelijkse basis op de meest uiteenlopende projecten door heel Nederland.

Sloopwerk is een vak apart. Het is belangrijk dat sloopwerkzaamheden veilig voltooid worden met aandacht voor milieu, mens en wetgeving. We beschikken over eigen machines en werken op specifieke projecten samen met professionele partners.

Dienstverlening sloopwerk

U schakelt ROBÉ BV in voor zowel de totaalsloop als renovatiesloop van diverse panden. Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen wij bedienen. Denk bijvoorbeeld aan de sloop van:

  • Kantoorpanden;
  • Bedrijfspanden;
  • Flatgebouwen;
  • Woningen;
  • Fabrieken;
  • etc.

Totaalsloop of renovatiesloop?

Binnen het vak sloopwerk, onderscheiden we twee soorten sloop.

  • Totaalsloop: dit houdt in dat een gebouw volledig gesloopt wordt. Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer oude woningen of bedrijfspanden plaats moeten maken voor nieuwbouw. Uiteraard houden we bij het volledig slopen van panden rekening met de omgeving en milieu. Alle sloopmaterialen worden gescheiden afgevoerd en gerecycled indien mogelijk.
  • Renovatiesloop: Hierbij wordt het pand niet volledig gesloopt, maar slechts enkele onderdelen van het pand, zodat het gerenoveerd kan worden voor bijvoorbeeld een andere bestemming. Renovatiesloop speelt een belangrijke rol in het verduurzamen van panden en komt dan ook steeds vaker voor in Nederland. We demonteren en/of slopen delen van het gebouw, constructies en installaties.

Totaalsloop of renovatiesloop uitbesteden?

Wilt u ROBÉ BV inschakelen voor de totaalsloop of renovatiesloop van uw pand? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vragen. Ook voor offertes kunt u direct contact met ons opnemen.

logo Grebbedam Milieutechniek
Meer weten over deze expertise? Tel: 0317-612 423